Categorii

Vitamina C Liposomala, 1000 mg, 60 capsule, Osavi


Vitamina C Liposomala, 1000 mg, 60 capsule, Osavi

In stoc

Vitamina C Liposomala, 1000 mg, 60 capsule, Osavi

Supliment alimentar sub formă de capsule tari conținând vitamina C liposomală (Liposovit-C). Forma liposomală este blândă cu stomacul și mai bine absorbită de organism.

Consumul de Vitamina C este unul dintre pilonii esențiali pentru îngrijirea imunității, sinteza colagenului necesar pentru sănătatea pielii, părului, unghiilor, oaselor, dinților, mușchilor, vaselor de sânge și pentru susținerea fiecărei celule din corp împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Vitamina C este una dintre substanțele exogene, adică acelea pe care trebuie să le furnizăm organismului prin alimentație, deoarece acesta nu este capabil să le producă singur.

Vitamina C este implicată în multe procese importante din corp. Ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și protejează celulele împotriva stresului oxidativ [1]. Datorită proprietăților sale puternice antioxidante și de reducere, protejează celulele, inclusiv celulele sistemului imunitar, împotriva speciilor reactive de oxigen (ROS), sprijinind astfel funcțiile imunitare [2]. Vitamina C ajută, de asemenea, la producerea corectă a colagenului pentru a asigura buna funcționare a vaselor de sânge, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților [3]. Prezența acestei vitamine este, de asemenea, esențială pentru metabolismul energetic normal [4]. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, menținerea funcțiilor psihologice normale și la reducerea oboselii [5]. Acționând ca un cofactor, crește absorbția fierului, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele care urmează o dietă bazată pe plante, deoarece fierul non-hem din surse vegetale se caracterizează printr-o eficiență mai mică de absorbție comparativ cu fierul din surse animale [6].

Vitamina C se găsește în principal în fructe și legume, iar unele dintre cele mai bogate surse de vitamina C sunt: măceșele, coacăzele negre, ardeii roșii și pătrunjelul. Procesarea termică, adică opărirea și gătitul prelungit, poate duce la pierderi semnificative de vitamina C, așa că este cel mai bine să o furnizăm din produse netratate sau puțin procesate [7]. Nevoia de vitamina C depinde de gen, vârstă și condiția fiziologică. În afara factorilor de boală, cererea crește la persoanele care trăiesc sub stres, precum și la persoanele active fizic [8].

Dacă dorești să-ți completezi dieta, alege suplimentul nostru care conține Liposovit-C, vitamina C încapsulată în liposomi. Această tehnologie de administrare de ultimă generație crește stabilitatea vitaminei și protejează stomacul. Datorită utilizării unui strat lipidic, similar cu cel care formează membranele celulare, facilitează pătrunderea în celulele corpului și absorbția [9]. Fiecare capsulă conține 500 mg de vitamina C. Doza zilnică recomandată (2 capsule) furnizează 1000 mg de vitamina C sub formă de acid L-ascorbic.

De ce ar beneficia cineva de suplimentarea cu vitamina C liposomală 1000 mg?

  • Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, oaselor, cartilajului, gingiilor, pielii și dinților.
  • Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, funcțiile psihologice normale și la reducerea oboselii și extenuării.
  • Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și crește absorbția fierului.

Ce este special la capsulele cu vitamina C liposomală 1000 mg?

  • Forma liposomală de vitamina C, care este mai biodisponibilă datorită liposomilor care protejează vitamina C de enzimele digestive și oxidare, facilitând absorbția în celule.
  • Tehnologie liposomală sub formă uscată (pulbere închisă în capsule).
  • Delicată cu stomacul.
  • Doar două capsule pe zi.
  • Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
  • Fără gluten, lactoză, soia, fără organisme modificate genetic (OMG).
  • Ambalaj realizat din BioPET (30% din plastic provine din trestie de zahăr).

⚠️ Testat în laborator pentru puritate și siguranță
La Osavi, punem pe primul loc sănătatea ta prin asigurarea celor mai înalte standarde de siguranță. Suplimentele nostre sunt supuse unor teste riguroase în laboratoare independente pentru conținutul de metale grele, puritatea microbiologică și acuratețea compoziției declarate pe etichetă. Fiecare lot respectă cele mai stricte standarde de calitate.

Atenționări:

Acest produs este destinat doar adulților. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu consumați pachetul de prospețime din interior. Acest produs este vândut pe baza greutății, nu a volumului.

Declinări legale:

Aceste afirmații nu au fost evaluate de FDA și produsul nu este destinat diagnosticării, tratării sau prevenirii vreunei boli.

[1] Carr, A. C., & Maggini, S. (2017). Vitamin C and Immune Function. Nutrients, 9(11), 1211. https://doi.org/10.3390/nu9111211

[2] Kawashima, A. et al. (2015). Vitamin C Induces the Reduction of Oxidative Stress and Paradoxically Stimulates the Apoptotic Gene Expression in Extravillous Trophoblasts Derived From First-Trimester Tissue. Reproductive sciences (Thousand Oaks, Calif.), 22(7), 783–790. https://doi.org/10.1177/1933719114561561

[3] DePhillipo, N. N. et al. (2018). Efficacy of Vitamin C Supplementation on Collagen Synthesis and Oxidative Stress After Musculoskeletal Injuries: A Systematic Review. Orthopaedic journal of sports medicine, 6(10), 2325967118804544. https://doi.org/10.1177/2325967118804544

[4] Abdullah, M., Jamil, RT., Attia, FN. Vitamin C (Ascorbic Acid) [Updated 2022 May 8]. In: StatPearls [Internet]. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2022 Jan-. Pobrano z: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK499877/

[5] May, J. M. (2012). Vitamin C transport and its role in the central nervous system. Sub-cellular biochemistry, 56, 85–103. https://doi.org/10.1007/978-94-007-2199-9_6

[6] Hallberg, L., Brune, M., & Rossander, L. (1989). The role of vitamin C in iron absorption. International journal for vitamin and nutrition research. Supplement = Internationale Zeitschrift fur Vitamin- und Ernahrungsforschung. Supplement, 30, 103–108.

[7] Lee, S. et al. (2017). Effect of different cooking methods on the content of vitamins and true retention in selected vegetables. Food science and biotechnology, 27(2), 333–342. https://doi.org/10.1007/s10068-017-0281-1

[8] Jarosz, M. et al. (2020). Normy żywienia dla populacji Polski i ich zastosowanie. Warszawa: Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny.

[9] Gopi, S., & Balakrishnan, P. (2021). Evaluation and clinical comparison studies on liposomal and non-liposomal ascorbic acid (vitamin C) and their enhanced bioavailability. Journal of liposome research, 31(4), 356–364. https://doi.org/10.1080/08982104.2020.1820521

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de KetoSpectrum OÜ, CIF: 16959584,

KetoSpectrum OÜ , Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 5, 10145