Descriere: Sos de soia
Shoyu bio Yakso, 125ml
Sosul de soia bio
Shoyu Yakso este delicat, fin și deosebit de potrivit pentru
rafinarea sosurilor, supelor, salatelor și legumelor.
Sosul Shoyu este un
sos tradițional japonez, ce se obține prin fermentarea boabelor de soia, proces
realizat cu ajutorul culturilor de Koji și care durează mai mult de 1½ ani.
Ingrediente:
apă, boabe de soia* (25%),
grâu*, sare de mare, cultură de maturare Koji* (Aspergilus
Oryzae). *provin din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100ml:
valoare energetică:
226kJ/54kcal
grăsimi: 0,1g
acizi grași
mononesaturați: 0g
glucide: 5,8g
zaharuri: 1,5g
fibre: 0g
proteine: 7,5g
sare: 14,0g
Alergeni: grâu, soia
Descoperă alegerea sănătoasă și responsabilă cu www.protein4life.ro. Oferim o gamă variată de suplimente nutritive și alimente certificate bio/eco, dedicată celor care își păstrează sănătatea și respectă mediul. La noi, calitatea și autenticitatea sunt garantate. Alătură-te comunității noastre și îmbrățișează un stil de viață echilibrat și conștient. Pentru întrebări sau asistență, contactează-ne oricând.