Categorii


AVERTISMENT! VĂ RUGĂM SĂ ACHIZIȚIONAȚI ȘI SĂ UTILIZAȚI PRODUSELE DE PE ACEST SITE DOAR DACĂ AVEȚI 18 ANI SAU MAI MULT. ASIGURAȚI-VĂ CĂ SUNTEȚI ÎNTR-O STARE BUNĂ DE SĂNĂTATE ȘI/SAU CONSULTAȚI-VĂ MEDICUL ÎNAINTE                                                           DE A ÎNCEPE UN PROGRAM DE SUPLIMENTE NUTRITIVE SAU EXERCIȚII FIZICE.

Mix pentru rulouri cu scortisoara,fara gluten bio Biovegan, 450g


Mix pentru rulouri cu scortisoara,fara gluten bio Biovegan, 450g

In stoc

Mix pentru rulouri cu scortisoara,fara gluten bio Biovegan, 450g

Descriere: Mix pentru rulouri cu scortisoara,fara gluten bio Biovegan, 450g

Rulourile bio de scorțișoară sunt un adevărat clasic printre produsele de patiserie. Cu amestecul de copt My Cinnamon Rolls le puteți coace în cele din urmă acasă pur și simplu si sunt certificate fără gluten și vegan. Aroma picantă-delicioasă a scorțișoarei Ceylon din cultivarea controlată oferă gustul inconfundabil al rulourilor de scorțișoară.

Mod de preparare rulouri cu scortisoara bio FARA GLUTEN:
Pentru rulourile tale de scorțișoară mai ai nevoie de:

  • 90g unt moale sau margarină vegană
  • 7g frojdie bio Biovegan
  • 250ml apă călduță
  • mixer de mana cu carlig de aluat

Preparare:
Puneți amestecul de făină și drojdia împreună într-un castron și amestecați totul. Acum adăugați 50 g de margarină moale și apă și frământați totul timp de aproximativ 3 minute cu mixerul de mână cu cârlige de aluat. Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucătărie umed.

Se întinde aluatul într-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Pentru a ajuta acest lucru, poate fi folosită puțină făină fără gluten. Ungeți acum aluatul cu restul de 40 g de margarină moale, lăsând o margine lată de aproximativ 3 cm, pe care o ungeți cu apă înainte de a o rula. Presărați margarina uniform cu amestecul de zahăr și scorțișoară și apoi rulați cu grijă aluatul într-un rulou, începând din partea lungă.

Tăiați-le în felii de aproximativ 2 până la 3 cm grosime și aliniați Rulourile de scorțișoară pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. Lăsați Rulourile de scorțișoară să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la convecție la 180 °C sau la 200 °C căldură superioară/inferioară și puneți un castron umplut cu apă în cuptor.

Coaceți rulourile de scorțișoară timp de aproximativ 13 minute.

Sfat: au un gust călduț delicios. De asemenea, le puteți umple cu budincă și stafide, nuci tocate, unt de nuci sau bucăți de ciocolată și banane sau chiar acoperiți cu glazura.


Ingrediente:

amestec de făină*: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, zahăr brut din trestie*, amidon de tapioca*, făină integrală de mei*, proteine de in*, sare, coji de psyllium*, agent de îngroșare: gumă de xantan; emulgator: lecitine* (floarea-soarelui*). Amestec: zahăr-scorțișoară: zahăr brut din trestie*, 8,0 % scorțișoară*¹ . *provin din agricultură ecologică; ¹scorțișoară Ceylon.

Declarație nutrițională pentru 100g:

valoare energetică: 1336kJ/318kcal

grăsimi: 10,8g

acizi grași saturați: 5,2g

glucide: 51g

zaharuri: 13g

fibre: 2,5g

proteine: 2,6g

sare: 0,86g



Alergeni:

Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de KetoSpectrum OÜ, CIF: 16959584,

KetoSpectrum OÜ , Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 5, 10145